Treasure Games

let the
treasure games
begin!

power by @cronicaridigitali #treasuregames

Cob Village


Casele sunt construite din cob, acel amestec de pământ lutos, nisip, paie și apă, care modelat cu grijă de mâna omului, poate să transforme o construcție normală într-un loc de vis care să îți amintească cu plăcere de casa bunicilor sau să te transpună într-o lume a poveștilor, amintindu-ți de minunata lume a copilăriei. Casele sunt orientate concentric pentru a te păstra în această lume, pentru a te rupe de realitatea din jur, care te retranspune în cotidian.

Obiectivul Cob Village este de a arată tuturor că poți adapta o construcție eco-friendly la confortul cotidian, ducând toate simțurile la un nivel superior, atât prin arhitectura caselor, cât și prin hrana sănătoasa pe care vrem să o oferim și activitățile de recreere în mijlocul naturii.

Desi căsuțele par la fel, ele sunt unice, deoarece mâna omului nu poate crea copii fidele. Nișele, sticlele, borcanele, parbrizele, pietrele și chiar salcâmii folosiți ca stâlpi de rezistență în construcția clădirilor dau unicitate fiecărei camere în parte.

Next project
Previous project