Treasure Games

let the
treasure games
begin!

power by @cronicaridigitali #treasuregames

Treasure Games in the Park Tinutul Buzaului


Treasure Games isi muta tabara, dupa prima editie in Bucuresti, in Tinutul Buzaului. Noi locuri de descoperit pentru participanti.

Primul reality-show in Social Media din Romania


Primul reality-show in Social Media din Romania ajunge la editia a doua. Treasure Games devine Treasure Games in the Park Tinutul Buzaului.

Tinutul Buzaului va fi descoperit de 10 creatori de continut timp de 5 zile in peste 40 de experiente inedite. Tinutul Buzaului se gaseste in zona de curbura a Carpatilor, la tranzitia dintre dealuri si munti. Este un teritoriu complet rural care se intinde pe o suprafata de aproape 1.036 km2.

Participantii reality-show-ului urmează să descopere al doilea Geoparc International UNESCO din Romania, sa cunoasca traditiile si obiceiurile zonei si sa ia parte la mestesugurile si “bunatatile” Tinutului.

Regulile concursului sunt simple. Zilnic start dimineata, 10 quest-uri pe zi pentru fiecare echipa. Timpii cei mai buni dar si respectarea tuturor indicatiilor din quest aduc cele mai multe puncte unei echipe. Pentru a trece la urmatorul quest echipele trebuie sa semnalizeze startul si finalizarea fiecarei probe print-un story.

Sa-ti depasesti limitele fizice timp de 5 zile


Fiecare experienta pe care o vor trai cei 10 participanti va fi legata de urmatoare. Pentru a intelege si a cunoaste mai bine o comunitate, Treasure Games provoaca 5 echipe, intr-un concurs, pentru a “experimenta” o zi din viata celor care locuiesc acolo. Cei care vor urmarii evolutia participantilor in concurs vor putea descoperi, o data cu ei, locuri minunate din Tinutului Buzaului.

Pregatim o vanatoare de comori

Reality-show-ul avea nevoie de un moderator. Toader Paun va fi cel care, timp de 5 zile, le va da misiuni si ii va coordona pas cu pas pana la final pe cei 10 participanti.

Next project