Treasure Games

let the
treasure games
begin!

power by @cronicaridigitali #treasuregames

Toader Paun este gazda reality-show-ului online Treasure Games in the Park Tinutul Buzaului


Jurnalistul Toader Păun, ex director de programe la EuropaFM şi actual director de PR la Zaga Brand, va fi gazda unui reality-show online. Acesta este construit pentru promovarea celui mai nou Geoparc Internaţional UNESCO din România, Ţinutul Buzăului.

În ce constă emisiunea? În fiecare dimineaţă, creatorii de conţinut vor porni în noi explorări cu ajutorul unor indicii. Totodată, se vor ajuta şi de o serie de sondaje realizate pe conturile lor de Instagram. În final, vor descoperi locuri speciale, mâncăruri specifice zonei, meşteşugari şi modele de dezvoltare durabilă.

Gazda show-ului, Toader Păun, va intra în direct cu participanţii în fiecare seară pe pagina de Facebook Cronicari Digitali, pentru a oferi un sumar al descoperirilor lor, dar şi pentru a implica privitorii de la distanţă în concursuri simple.

Toader Păun:

“Mă bucur să fiu alături de Cronicari Digitali într-o nouă provocare având ca scop viralizarea patrimoniului cultural românesc.

Cu ajutorul unor creatori de conţinut apreciaţi pentru modul în care ştiu să facă storytelling, căutăm să oferim o altfel de imagine a unei zone fascinante a României, una despre care se vorbeşte mai mult abia după ce a primit recunoaşterea ca Geoparc UNESCO.

Explorarea o facem adaptată pentru 2022, în Social Media, folosind un format de succes împrumutat din televiziunea clasică, dar care este completat de toate avantajele mediului în care privitorii devin şi ei participanţi şi îi putem implica inclusiv în controlarea provocărilor pentru cei 10 creatori de conţinut“.
Next project
Previous project