Treasure Games

Treasure Games

reality-show
în Banat

Power by #cronicaridigitali #treasuregames

Mai mult

Cronicari Digitali
let the TREASURE GAMES begin!

Proiect interactiv de descoperire și punere în valoare a patrimoniului cultural din România.
Pregătim o vânătoare de comori… aparte, un joc, pe chill și fun, în care indiciile fac parte din cele trei mare teme abordate de #cronicaridigitali: ARHITECTURĂ, CULTURĂ, COMUNITĂȚI, MEȘTEȘUGURI, PATRIMONIU NATURAL, ANTREPRENORI & GASTRONOMIE. Evenimente care se văd în ONLINE!

Treasure Games


Power by #CronicariDigitali #treasuregames

Banat

Treasure Games

Treasure Games în Banat, primul reality show transmis în social media, se pregătește să țină din nou în priză audiența într-o a doua ediție plină de aventură și suspans.

Ținutul Buzăului

Treasure Games

Primul reality-show în Social Media din România va avea loc în Ținutul Buzăului,
declarat Geoparc Internațional UNESCO. 10 creatori de conținut vor explora, timp de 5 zile, sub forma unui concurs care poate fi urmărit pe Instagram și Facebook. Câștigătorii primului reality-show în Social Media din România vor fi cunoscuți în luna septembrie, când pe canalul de YouTube Cronicari Digitali se va lansa oficial seria video „Treasure Games in the Park”

București

Treasure Games

Pregătim o vânătoare de comori… aparte, un joc urban de weekend, pe chill și fun, în care indiciile fac parte din cele trei mare teme abordate de #cronicaridigitali: ARHITECTURĂ, CULTURĂ & GASTRONOMIE. Un eveniment offline (yaaaay!) care se vede în ONLINE!